Градският прокурор на Рок Спрингс заснема НЛО

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Градският прокурор на Рок Спрингс заснема НЛО

Мнение от west003 »

През по-голямата част от живота си Ричард Бекуит е бил запленен от НЛО и възможността животът да съществува навсякъде другаде във Вселената, освен в една малка, размита синя топка, която обикаля около нашето слънце. Дотолкова, че разследва стотици случаи на наблюдение на НЛО и съобщения за необясними явления в Уайоминг. Късно през нощта в събота и рано сутринта в неделя адвокатът от Рок Спрингс е възнаграден, като не само вижда първото си НЛО, но и го заснема за повече от 40 минути на видео. Пулсиращото оранжево петно светлина, което се люлее напред-назад в нощното небе над окръг Суитуотър, прилича на светещ тиленол, а други, които гледат клипа, който Беквийт публикува във Facebook, казват, че прилича на стробоскопична светлина на полицейска кола. Каквото и да е, Бекуит казва, че това е истинското определение за НЛО.

Изображение

"Той е "неидентифициран" - казва той пред "Cowboy State Daily". "Това е всичко, което е НЛО. Това е нещо "неидентифицирано". Това не означава, че е извънземен космически кораб. Не може да се каже, че е извънземен. Всичко, което знаете, е, че това е някакъв обект в небето, който не можете да обясните". Като щатски директор на Взаимната мрежа за НЛО в Уайоминг, Бекуит е събрал и проучил стотици съобщения за НЛО през годините. След като получава диплома по молекулярна биология, той следва право и сега е практикуващ адвокат, включително е работил като градски прокурор на Рок Спрингс. Когато късно вечерта в събота му се обажда негов приятел и го моли да дойде да види необичайно сияние в небето, Бекуит веднага се отправя натам. Но когато стигнал там, сиянието вече било изчезнало и той се прибрал вкъщи. Когато му се обадили, че явлението се е върнало, Бекуит отново изтичал навън, този път с фотоапаратурата си. И след като поставил 400-милиметровия зум-обектив, явлението се появило отново и той натиснал бутона за запис.

Видео на следния линк:
https://www.facebook.com/rwbeckwith/vid ... _video&t=1

В небето над Скотс Ботъм Роуд, източно от Грийн Ривър в югозападната част на Уайоминг, светлината сякаш се колебаеше напред-назад в продължение на около 40 минути, а в един момент от нея сякаш излезе по-малка бяла светлина, която увисна за няколко мига и след това изчезна. Във видеото движението на обекта изглежда съответства на движението на камерата поради наличието на мощен телеобектив. Но Бекуит казва, че камерата е била монтирана на статив и е била неподвижна. "Камерата не се движеше. (Обектът) се поклащаше напред-назад в много стабилен ритъм", каза той. "Беше във въздуха и дори с телеобектива ми най-доброто, което успях да получа, беше ярка оранжева светлина. "Има клип, в който се появява тази малка бяла топка, която е ясно свързана с обект, и тези обекти се движат. Движението е много равномерно. Това движение определено не е заклащане на фотоапарата". След като светлината изчезнала, Бекуит каза, че той и приятелят му тръгнали по пътя, за да проучат и да се уверят, че там няма нищо, което да обясни това, на което току-що са станали свидетели. Там те срещнали друг автомобил, пътуващ в обратната посока, с трима тийнейджъри, които съобщили, че са видели същото нещо.

"Те казаха: "Ние също го видяхме. Бяхме горе на хълма и то се появи над нас", казва той. Сега започва истинското разследване - каза Беквит. То включва проверка на местните летища и той подготвя искане по Закона за свобода на информацията за близката радарна инсталация, за да види какво може да е засякла тя. То включва и много математически изчисления, за да се опита да определи точното местоположение на светлините в нощното небе въз основа на интервюта с други хора, които са ги видели. "След като получа всички подробности от тях, мога да използвам триангулацията, за да направя това", каза Бекуит, като добави, че тя може да помогне и за определяне на това колко голям е бил обектът. Въпреки че знае, че е видял НЛО, защото е неидентифициран, Бекуит не иска да каже, че е видял космически кораб или разузнавателен кораб за неземно нашествие. "Докато не кацне на моравата ви и хората не излязат и не кажат: "Здравейте, искам да се представя", просто не можем да кажем какво е", казва той.

Но това не попречи на хората, които отговориха на видеоклипа му във Facebook, да споделят своите теории. "Това са светлини на военен самолет и предполагам, че бялата светлина, която сте видели, е била някакъв вид боен полет за тренировъчно учение", предположи Джени Никодемус. Друг предположи, че "това вероятно е било празник и огън в гимназията". Джим Шелтън твърди, че това, което Бекуит е видял високо в небето, е било "моят лагерен огън". А някои казаха, че приличало на оранжевата вълнообразна светлина в предната решетка на известния автомобил КИТТ от телевизионния сериал от 80-те години на миналия век "Knight Rider". Макс Галбрейт координира работата на планетариума в Университета на Уайоминг. След като изгледал видеото на Беквит, той не бил готов да обяви, че това е истински НЛО. "Със сигурност е интересно видео", казва той пред "Cowboy State Daily". "Разбира се, трудно е да се определи къде се намира в небето или нещо подобно. Мисля, че ако бяха зелени. Реката излиза на Скотс Ботъм Роуд, то това би означавало, че са гледали на изток над това, което може да са били близките промишлени обекти". Макар че Планетариумът на ЮЗУ не получава много обаждания от хора, които са видели нещо във въздуха, той приема няколко, каза Галбрейт. А в случая с видеото на Бекуит той каза, че не може да каже "дали обектът действително лети ... (или) някой стои на хълм със светодиодна лента".

Източник: https://cowboystatedaily.com/2024/03/11/is-this-a-ufo-wyoming-attorney-posts-video-of-mysterious-light-in-the-sky
Публикувай отговор