НЛО, „което приличаше на гигантско ядрено оръжие“, ме преследваше, преди да изчезне в морето, твърди учен от НАСА

west003

НЛО, „което приличаше на гигантско ядрено оръжие“, ме преследваше, преди да изчезне в морето, твърди учен от НАСА

Мнение от west003 »

Инженер от НАСА разказа подробно за едно плашещо преживяване, свързано със светещи кълба над Флорида, и за това, което американските въоръжени сили са направили, когато са пресекли пътя на НЛО-тата.

Д-р Чарлз Бюлер, физик в Космическия център „Кенеди“ на НАСА, твърди, че през 2014 г. той и съпругата му са били на плажа „Кокоа Бийч“, когато забелязали странно кълбо да се появява на небето, което светнало, сякаш „е избухнала ядрена бомба“, на разстояние от три мили.

„Изглеждаше като гигантско ядрено оръжие. Нямаше гъбичен облак, но яркостта му беше същата“, разказа Бюлер на водещия на подкаста Дани Джоунс.

„И си казахме: „Това е странно.“ Хеликоптерът остана над нас за няколко минути, след което просто си тръгна, а светлината все още беше там.“

Случаят стана още по-странен, след като Бюлер заяви, че военен хеликоптер от военновъздушната база „Патрик“ е излетял, за да провери НЛО-то, а след това просто е отлетял, без да предприеме никакви действия.

Бюлер каза: „Те си казват: „Добре, знаем какво не е. Не са руснаците. Не са китайците. Значи, добре, не са те. Ще сме наред. Да се връщаме.“ Това е моето предположение. Те знаят какво не е.“

Въпреки това Бюлер твърди, че светещата сфера започнала да се движи към него, след като военните напуснали района, приближавайки се на 200 фута от брега, следвайки учения, а след това се разделила на пет или шест отделни сфери с размерите на баскетболна топка.

Твърди се, че обектите са били забелязани да се въртят като колело, като половината от тях са се потопили под водата, докато другата половина е останала видима от плажа.

На снимката: Инженерът на НАСА Чарлз Бюлер:
Изображение

На снимката е изобразена художествена визуализация на „майка кълбо“, от което се отделят по-малки „кълба“, както съобщиха федералните агенти през октомври 2023 г. при среща, подобна на тази на Бюлер:
Изображение

https://video.dailymail.com/video/mol/2 ... 679717.mp4

Въпреки че наскоро в досиетата на Пентагона за НЛО бяха публикувани подобни наблюдения, а на граждански уебсайтове са докладвани хиляди други срещи с кълба, правителството на САЩ и НАСА продължават да твърдят, че няма физически доказателства за съществуването на НЛО или извънземни.

Бюлер твърди, че сферата се е появила около 22:00 часа източно време по източното крайбрежие на Флорида, като отбелязва, че безброй хора вероятно са видели обекта от близките сгради и апартаменти с изглед към Атлантическия океан.

Ученият първоначално помислил, че обектът е лодка във водата, преди тя да запулсира със светлина, която осветила цялата област и била прекалено ярка, за да бъде обикновена сигнална ракета.

„След това стана наистина ярко… Стана толкова ярко, че освети целия плаж, докъдето ми стигаше погледът. Хвърляше сенки от нас върху сградите зад нас“, каза Бюлер в подкаста на Дани Джоунс на 14 август.

Тогава, според съобщенията, един или два самолета излетяха от близката военна база и бяха забелязани да висят над пулсиращата сфера в Атлантическия океан.

Въпреки че всичко това се случи в близост до населено крайбрежно селище и голям обект на Военновъздушните сили, Бюлер заяви, че на следващия ден не е успял да намери нито едно споменаване или съобщение за инцидента.

Въпреки това, според сведенията, преживяването му с кълбата е добре известно явление в района, като туристически групи активно ги търсят и се опитват да ги призоват чрез телепатична комуникация.

„Кейп Канаверал е огромен пристанищен град и често се наблюдават от круизните кораби същите тези червени неща, които видяхте вие и аз – същества, които следват круизните кораби, както правят делфините“, каза Бюлер. „Хората са заснели това на видео. Никой не знае какво, по дяволите, е това. Не мисля, че някой знае какво е.“

Д-р Чарлз Бюлер, физик и специалист по електростатика в Космическия център „Кенеди“ на НАСА:
Изображение

Макар Бюлер да смяташе, че НЛО-тата с формата на кълба се опитват да установят контакт по приятелски начин, той разказа, че преживяването на плажа „Кокоа Бийч“ бързо се превърнало в нещо плашещо.

В рамките на 15 минути след като хеликоптерите на ВВС се отдалечиха от НЛО, Бюлер твърди, че светещата сфера започнала да се приближава към брега, достигайки на разстояние от една миля от плажа и изглеждала, че се насочва директно към учения и съпругата му.

На разстояние от около една трета от миля, Бюлер каза, че обектът се разделил на пет или шест по-малки светлини, които се придвижили към мястото, където се разбиваха вълните, само на 200 фута от брега, и започнали да се въртят, излизайки и потъвайки във водата.

„Те се въртяха – тези пет светлини, пет или шест светлини... Движеха се като спици на велосипед във водата – наполовина извън водата, наполовина във водата – и просто продължаваха да правят това“, описа Бюлер. „Беше най-странното нещо, което съм виждал – нямам представа какво, по дяволите, беше.“

След това той разказа подробно как, когато той и съпругата му започнали да тичат на всички сили, светлините ги последвали, като продължавали да се въртят.

Бюлер твърди, че целият епизод е продължил почти 45 минути.

На 8 април 2026 г. подобна група от неизвестни летящи кълба беше забелязана в близост до военновъздушната база „Райт-Патерсън“ в щата Охайо – военен обект, за който се носят слухове, че е свързан с НЛО-активност:
Изображение

На снимката е изобразена художествена интерпретация на подобно наблюдение на сферично тяло, описано от правоохранителните органи в западната част на САЩ преди три години:
Изображение

https://video.dailymail.com/preview/mol ... 904432.mp4

Изплашен и опирайки се на това, което беше чел като дете за извънземните, Бюлер разказа, че затворил очи и се опитал с мисълта си да накара светлинните кълба да си тръгнат.

Малко след това светлините потънаха във водата и не се върнаха.

„Нямаше да си тръгне, ако не му бях казал. Не мисля, че щеше да си тръгне, освен ако не му бях казал. След това изчезна напълно“, каза Бюлер.

Източник: https://www.dailymail.com/sciencetech/article-16067531/nasa-charles-buhler-florida-ufo.html
Публикувай отговор