Призрак се появи посред бял ден

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Призрак се появи посред бял ден

Мнение от west003 »

Съвсем случайно и неподозирано се появи призрак посред бял ден

В щата Тексас жена прави снимки с нейния нов смартфон, писаха от БЛИЦ по материали на чуждия печат.

Марчела Дейвис искала да заснеме своя племенник как играе крикет пред училището. Когато се прибрала у дома накарала нейната дъщеря за намери направените снимки, понеже все още не умеела да се оправя добре с новата техника.

Когато дъщерята започнала да търси снимките останала изключително изненадана как на тях ясно се вижда образът на призрак.

Изображение

В първи момент си помислила, че това е някакво отражение на светлината, но когато увеличила фотоса, отчетливо се виждал призрак на мъж в костюм, чието невидимо присъствие прозирало през мрежата на игрището.

Но освен костюмирания господин, до него забелязали и призракът – силует на една жена.

Марчела Дейвис споделила, че до този момент не е имала никакви срещи с призраци и не знае нищо за тях. А и кой би могъл да знае какво става с човек, докато сам не умре.

Изображение

Въпреки това има много хора, които са преживели клинична смърт, ходили през тунела в Отвъдното. Някои са стояли там известно време, срещнали са се със своите близки и после са ги върнали обратно на Земята. Други само са минавали през тунела привлечени от ярката бяла светлина, но са били върнати още по пътя. Те не знаят какво точно има в Отвъдното.

Когато един човек в подобно състояние трябва да се върне на Земята, то е защото има изключително важна задача, която трябва да изпълни от този момент до края на земните си дни или трябва да довърши започнатите от него ангажименти.

Когато един призрак се появява, това може да стане от силна носталгия по някои негови земни емоции – положителни или отрицателни, или просто да покаже на нас човеците в плът, че животът след смъртта продължава.

Автор: Калинка Петрова
Източник: http://www.chudesa.net
Публикувай отговор