Намерен е крак на Снежния човек?

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Намерен е крак на Снежния човек?

Мнение от west003 »

В Масачузетс двама тийнейджъри са направили удивително откритие. По време на разходка през гората в края на март, те се натъкнали на гигантски разложен крак. Може би те са намерили първото истинско доказателства за съществуването на Йети, оптимистично отбелязва Daily Mail.

Изображение

Кракът бил намерен в гората близо до град Куинси, разположен на 10 км югоизточно от Бостън. За находката си тийнейджърите незабавно съобщили в полицията.

Местните правоохранители изпратили полуизгнилите останки на експерти, с надеждата да установят техния произход. Те открили, че кракът не принадлежи на човек, но има пет пръста.

Тайната на снежния човек не дава покой както на учените, така и на обикновените хора, които искат да намерят Йети. Наскоро в Аризона е намерено мистериозно гнездо, което, вероятно, може да принадлежи на това мистериозно същество. Кадрите на структура с тесен отвор във вътрешността на която има вдлъбнатина са направени през лятото на 2010 г. в национален парк Тонто.

Teксаски изследователи смятат, че снежният човек е хибрид, който се е появил преди 15 милиона години, след чифтосване на жена с неизвестен вид. Да се научи нещо повече за бащата Йети засега не е възможно, с изключение на факта, че неговата ДНК „е доста различна от човешката ДНК.“

Източник: http://www.geo-novini.com
Публикувай отговор