Пазач видя три НЛО на Нова година

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Пазач видя три НЛО на Нова година

Мнение от west003 »

За поява на три НЛО-та в небето край Пловдив в новогодишната нощ съобщи 58-годишният дългогодишен железничар Валентин Христов, който в момента работи като охрана на пластмасови бутилки в село Бенковски.

Изображение

То се намира на 10-ина км от града под тепетата, където настоящият охранител дълги години е работил като кантонер. Ето какво разказа мъжът за "срещата" си с извънземни летящи обекти навръх Нова година:

"Вероятно всички ще ме помислят за луд или пиян, но всяка вечер преди да застъпим нощна смяна, ни проверяват с дрегер за употреба на алкохол, тъй като охраняваме обект с голяма площ.

Точно в 23.50 часа на 31 декември излязох да извърша обход на обекта, а и да гледам зарята над Пловдив. Тази нощ небето беше ясно и на височина от 1000 метра точно над жп гарата в Бенковски видях 60-метров летящ обект във формата на бумеранг.

Първоначално помислих, че става дума за прелитащ самолет, но липсваше бялата мигаща светлина, а вместо това тялото във въздуха светеше в червено-оранжево и стоеше неподвижно.

Когато точно над полунощ в Пловдив започна зарята, то се изнесе на височина от 1500-2000 метра, а след като илюминациите приключиха, се спусна надолу и започна да кръжи в радиус от 500-600 метра, като промени формата си от бумеранг на квадрат.

Направо се шашнах и онемях, когато в 00,10 часа над основното училище в средата на село Бенковски забелязах второ летящо в небето тяло, което беше на 300-400 метра от първото.

След първоначалното ми вцепенение реших да позвъня на тел. 112 и да съобщя за видяното и преживяното. Малко след като приключих разговора си с оператора, към 00,20 часа в небето над Бенковски изненадващо се появи и трето НЛО, което прелетя съвсем ниско над пътя Пловдив-Съединение.

Веднага след това и трите обекта придобиха формата на бумеранг и отлетяха на север в посока към Стара планина. От 5 години работя като нощен пазач, но за пръв път ми се случва подобно нещо.

Опитах се да заснема трите летящи обекта с телефона си, който има добра камера, но за съжаление на снимките нищо не се вижда.

Макар че с очите си видях дори и тяхната структура - бяха като скачени една с друга сфери, които си променяха формата."

Валентин Христов се кълне, че не е вземал никакви лекарства и никога в живота си не е пробвал наркотици.

Източник: trud.bg
Публикувай отговор