Артефакти за извънземните – ритуалния кинжал от Индия

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Артефакти за извънземните – ритуалния кинжал от Индия

Мнение от west003 »

Наскоро Индия подари на света още една загадка. Загадъчен артефакт, чието съществуване е невъзможно. Той е намерен в края на 19-и век в руините на древен град и е съхраняван в семейството на наследствени брахмини. Техните наследници дошли в Европа да получат образование и го предали за изследване на немския учен Хартвиг Хаусдорф.

Изображение

Този древноиндийски ритуален нож е на възраст от хиляди години. Той е направен от легиран метал, който не би трябвало да съществува на нашата планета. Прекрасният ритуален нож е изследван в Института във Ваймар. Резултатите показали, че съдържанието на кислород в този метал е над 15 процента.

Това е просто невероятно, тъй като при количество на кислорода над 0,1 процента металът става чуплив. Освен това в кинжала е намерен алуминий, който човечеството се е научило да произвежда преди 130 години. Този кинжал не може да бъде направен на нашата планета, още повече в далечното минало – твърди Хаусдорф. Излиза, че той е дело на извънземните.

Тогава чий е той? Къде е бил произведен? Какво е правил тук загадъчният притежател на този нож?

Майкъл Кремо е американски историк специалист по исторически аномалии. Той има достъп до секретни артефакти, които науката крие от човечеството. Кремо е изучил стотици странни предмети и човешки останки. На планетата са намерени над 100 скелета на хора, които датират от милиони години – свидетелства Кремо. Иначе официалната наука, казва, че човек се развива от човекоподобната маймуна пред 140-150 хил. години. Чии са тогава тези човешки скелети на милиони години?

Хаусдорф прави заключението, че нашата цивилизация не е първата на Земята и дори не е най-технологично развитата. Или пък има друга извънземна цивилизация с подобна раса на човешката.

Видео: Забранената Археология - необясними артефакти (с превод)
http://youtu.be/81AiR0wo55c

Източник: chudesa.net
xenogel
Мнения: 2524
Регистриран на: Чет Май 09, 2024 10:44 am

Re: Артефакти за извънземните – ритуалния кинжал от Индия

Мнение от xenogel »

Публикувай отговор