Пирамидално НЛО над Кривой Рих, Украйна

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Пирамидално НЛО над Кривой Рих, Украйна

Мнение от west003 »

Наскоро в интернет се появи видеоклип, на който се вижда как НЛО с форма на пирамида се носи над Кривой Рих, град в Централна Украйна. Твърди се, че видеото е заснето през декември 2022 г. от двама отделни свидетели, като и двамата са успели да запишат кадри на странния обект. Оттогава видеоклипът е споделян в различни платформи на социалните медии, предизвиквайки бурни дискусии и дебати за това какво може да представлява.

Изображение


На кадрите на първия свидетел се вижда светещ триъгълен обект, който виси в небето, а от върха му се излъчва сякаш слаба бяла светлина. Вторият видеозапис е заснет от движещ се автомобил и показва същия триъгълен обект, висящ в далечината, привидно неподвижен, тъй като камерата леко се клати от движението на автомобила. На заден план се чува как свидетелката възкликва на украински език: "Не е в облаците, а там!", докато сочи към обекта.

Видеото предизвика голям интерес в Reddit, като потребителите спекулират какъв би могъл да бъде обектът. Някои предположиха, че това може да е дрон, докато други изтъкнаха, че триъгълната форма често се свързва с тайни военни технологии. Един потребител дори твърди, че е видял подобен обект в Сакатекас, Мексико, през 2018 г., като го описва като жълтеникав, преди да стане бял/светлосин, и висящ, без да издава никакъв шум.
Други обаче изразиха съмнения относно автентичността на видеото. Един от потребителите на Reddit посочи, че във второто видео триъгълният обект изглежда е показан като неподвижна точка, около която камерата се клати, което би било трудно да се подправи убедително. Друг потребител изтъкна, че триъгълната форма често се свързва с американска военна техника, и постави въпроса защо такава секретна техника би летяла над Украйна.

Това видео е завладяващ поглед към продължаващата мистерия на наблюденията на ВАР. Тъй като все повече хора се обръщат към социалните медии, за да споделят своите наблюдения, вероятно в бъдеще ще виждаме повече видеоклипове като този. Дали те представляват действително доказателство за извънземно посещение, секретна военна технология или нещо съвсем друго, предстои да разберем.

Ето линк към самото видео, публикувано тук:
https://www.latest-ufo-sightings.net/2023/03/the-pyramid-shaped-uap-over-kryvyi-rih-ukraine-a-mysterious-encounter-caught-on-video-by-two-witnesses.html
Публикувай отговор