Колумбийска манекенка снима НЛО от самолет

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Колумбийска манекенка снима НЛО от самолет

Мнение от west003 »

Впечатляващо видео на НЛО, летящо близо до самолет, предизвиква множество коментари в Колумбия. На кадрите се вижда как странен обект на височина 3000 метра лети покрай самолета, в който по същото време пътува известен колумбийски моден модел.

Манекенката Валентина Руеда Велес споделя видеото в Инстаграм и бързо привлича вниманието на изследователите на НЛО по света. Вижда се как самолетът лети в небето, а след това от дясната страна на екрана се появява необичаен летящ обект, който бързо се приближава до прозореца на пилотската кабина, увеличавайки се по размер.

Много потребители коментират външния вид на обекта, който има класическа форма на диск. Някои отбелязват отличното качество на видеото, в което НЛО се вижда във всички подробности. Един потребител допуска, че обектът е с размерите на кола. Уфолозите смятат, че необичайното видео може да е доказателство за извънземно посещение на Земята.

Изображение

Някои скептици обаче отхвърлят възможността за полет на извънземни през въздушното пространство. Предполага се, че обектът е дрон или просто летящи отломки. Въпреки различните мнения, видеото получава над 6000 гледания и се обсъжда в онлайн изследователските общности на НЛО.

Има много дискусии за НЛО (неидентифицирани летящи обекти) и тяхното възможно съществуване. Някои хора твърдят, че са виждали НЛО, докато други смятат, че всички подобни явления могат да бъдат обяснени с естествени или изкуствени причини.

Освен това има официални доклади от правителства и военни организации за неидентифицирани обекти в небето, но не всички от тези обекти са класифицирани като НЛО. Много изследователи смятат, че ако НЛО съществуват, те могат да бъдат свързани с технологично напреднали цивилизации във Вселената. Все още обаче няма убедителни научни доказателства за съществуването на НЛО, които да могат да бъдат проверени и потвърдени.



Източник: lupa.bg
Публикувай отговор