Лазерна показалка предизвиква внезапно движение на НЛО

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Лазерна показалка предизвиква внезапно движение на НЛО

Мнение от west003 »

Нов интригуващ доклад за наблюдение на НЛО на 18 май 2023 г. предизвика любопитство и страхопочитание както сред ентусиастите, така и сред скептиците. Инцидентът е станал над спокойната обстановка на езерото Биг Беър, Калифорния. Завладяващите видеоматериали, показващи тези мистериозни случки, добавиха още един слой загадка към продължаващия дискурс за извънземния живот и неидентифицираните летящи обекти.

Изображение

Свидетелят, местен жител, разказва за наблюденията по вълнуващ начин. "Над задния ми двор винаги прелитат самолети и човек лесно може да ги разпознае", казва жителят. "Това, което видях и заснех с камера в продължение на няколко нощи, обаче бяха две неподвижни светлини. Външният им вид не приличаше на нито един конвенционален самолет, който съм виждал".

На видеото може да се различи движеща се светлина вляво - разпознаваема като самолет - но неподвижните светлини остават загадка. Когато жителят увеличава мащаба на видеото, светлините сякаш променят цвета си с необичайна скорост, преминавайки между червени и бели нюанси.



Тези внезапни промени в цвета и рязкото маневриране на въздушните обекти, особено след светкане с лазерна показалка, са характеристики, нетипични за всеки обикновен летящ обект, което увеличава интригата около това наблюдение.

Въпреки че по света са докладвани няколко случая на наблюдение на НЛО, този инцидент се отличава с яснотата на видеоматериала и особеното поведение на светлините. Видеоклипът вече е привлякъл значително внимание и бързо си проправя път из различни платформи на социалните медии.

Както при всички наблюдения на НЛО, и този инцидент от езерото Биг Беър, Калифорния, вероятно ще предизвика дебати сред експерти и ентусиасти. Докато някои може да се насочат към рационални обяснения като дронове или атмосферни явления, други ще видят в това доказателство за извънземно присъствие.

Източник: latest-ufo-sightings.net/
Публикувай отговор