Загадъчното отвличане на Кели Кейхил

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Загадъчното отвличане на Кели Кейхил

Мнение от west003 »

В огромната гама от срещи с НЛО и доклади за тях много малко от тях се открояват като историята на мистериозното преживяване на Кели Кейхил в южните планини Данденонг в Австралия. Това не е просто обикновен разказ. Множество свидетели и зловещи физически доказателства се преплитат, за да създадат разказ, който кара и скептиците, и вярващите да се почесват по главите.

Среднощно шофиране се превърна в зловещо

През нощта на 8 август 1993 г. Кели Кейхил и съпругът й Андрю се прибират от барбекю на приятели. Среднощната атмосфера била пронизвана само от случайни проблясъци на лек дъжд - обстановка, която човек би нарекъл нормална.

Изображение

Отначало Кели си помисли, че прилича на дирижабъл. Но когато се приближи, истинската му форма стана ясна: обект с форма на диск, който се носеше в ефирно оранжево сияние. Отвън обектът сякаш бе оформен с прозорци, а зад тях стояха високи и неподвижни тъмни фигури. Преди някой от тях да успее да реагира, обектът изчезна, оставяйки след себе си следа от страхопочитание и объркване.

Бяла завеса и липсващо време

Малко след първоначалното наблюдение двойката се сблъсква с интензивна, ослепителна бяла светлина. Докато шофирали през нея, те останали дезориентирани и им се сторило, че са се придвижили значително по-надолу по пътя, отколкото си спомняли. За да се задълбочи странността, след като се прибрала у дома, Кели открила геометрична маркировка под пъпа си - червен равностранен триъгълник, който изглеждал изгорен в кожата й.

Може би още по-объркващо беше осъзнаването, че са загубили 90 минути време по време на пътуването - време, което никой от двамата не можеше да обясни.

Свързване на точките

Преживяването на Кели не свършва тази нощ. През следващите дни тя страда от необичайни здравословни проблеми: внезапна и интензивна менструация, непрестанни мигрени и необяснима инфекция на матката. Медицинските прегледи не дали конкретни отговори.

Преследвана от случилото се, Кели потърсила помощта на изследователи на НЛО. Тогава тя научава, че не е единственият свидетел от онази нощ. Две други коли били спрели, за да наблюдават странния обект. Бил, Гленда, Джейн и Дейв споделили страховито сходни истории, а още по-интригуващо било, че по телата на няколко от свидетелите се появил един и същ триъгълен знак.

Скиците, нарисувани от свидетелите независимо един от друг, за да изобразят събитието, се повтарят. Те показват голям кръгъл кораб с прозорци и тъмни, високи фигури, стоящи вътре. Всеки разказ имал фини отклонения, но същността му оставала непроменена.

Изображение

Дълготрайни загадки

След събитието Кели твърди, че е била посещавана многократно от една от тъмните фигури от онази нощ, която предизвикала електрически смущения около нея. Кели не е била сама в преживяванията си след срещата. Гленда сподели тревожен разказ за това как се е събудила в странна стая, привързана към маса, наблюдавана от маскирано същество.

Остават много въпроси: Дали това е била среща с извънземни? Споделена халюцинация? Или може би колективно духовно или близко до смъртта преживяване?

Макар че инцидентът в планините Данденонг остава необяснен, многобройните свидетели и потвърждаващи доказателства го правят труден за отхвърляне. Животът на Кели, Андрю, Бил, Гленда, Джейн и Дейв се е променил безвъзвратно през онази нощ. И независимо дали сте вярващ, или скептик, техният разказ служи като смразяващо напомняне за мистериите, които се крият в нашия свят и чакат да бъдат разбрани.



Източник: latest-ufo-sightings.net
Публикувай отговор