Тайнствени черни хеликоптери прибрали свален НЛО близо до Аляска?!

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Тайнствени черни хеликоптери прибрали свален НЛО близо до Аляска?!

Мнение от west003 »

Експертът по НЛО Рос Култарт твърди в статия, че се е появила информация, която опровергава твърдението на чиновници, за произшествие с „UAP“ (неидентифициран аерокосмически обект), свален от изтребители на ВВС на САЩ миналия февруари, пише Daily Star.

Изображение

Култхарт каза, че неговият източник от Пентагона e потвърдил, че сваленият обект всъщност е сребърeн цилиндричeн НЛО, а не цивилен балон, както твърдят официални лица. Информаторът казва, че от най-високо място лично е наредено свалянето и в операцията са участвали множество сили, включително HC-130, F-16 и черни хеликоптери OGA (друга правителствена агенция).

Инцидентът се е случил на около 13 километра от замръзналото крайбрежие на Аляска, а пилотите, изпратени да инспектират мястото, дават противоречиви разкази за видяното. Онлайн видеоклипове, заснети от ловци на НЛО, показват черни хеликоптери, които кръжат над брега.

Изображение

Американски служители заявиха, че обектът представлява „разумна заплаха за въздушния трафик“ и е бил свален по заповед „отгоре. Говорител на Пентагона каза, че спасителните екипи са събрали отломки от обекта на повърхността на леда. Търсенето обаче беше прекратено и служителите отказаха да дадат подробно описание на обекта, като казаха само, че „това не е самолет като такъв“.

Тези изявления предизвикаха възмущение сред американците. Мнозина се чудят защо се скрива истината за операцията и защо информацията за сваления НЛО е пазена в тайна.

Експертите по НЛО изучават този случай с голям интерес. Те се надяват, че новите подробности от операцията ще им помогнат да разберат природата и произхода на тези мистериозни обекти, които продължават да се появяват в небето.

Много въпроси обаче все още остават без отговор. Какъв точно е този обект? Какви са били неговите цели и произход? И най-важното, защо властите крият истината за този инцидент?

Източник: nepoznato.energetika-bg.com
Оригинал: https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/special-forces-soldier-going-late-31635459?utm_source=mynewsassistant.com&utm_medium=referral&utm_campaign=embedded_search_item_desktop
Публикувай отговор