Нло над теб
-
trakiika222
Нло над теб
Интересува ме,на какво разстояние най близо до вас сте виждали нло
-
vpetkov1985
Re: Нло над теб
То си беше хуманоид ,не самия апарат
-
trakiika222
Моля те,би ли ми го описал,и брат ми когато беше на 7г е видял,толкова уплашен човек не съм виждала,вече е на 35г и още е все така стреснат,затворен в себе си не иска да общува с никой,явно много зле му се отрази,има и свидетел,възрастен,съществото е било на около 10 метра от него,но едно нещо го беше поразило и непрекъснато го повтаряше,познавам брат си и знам че няма развинтено въображение камо ли за такива неща,чак след много години си обясних какво е било,никой от нас хабер си нямаше що е то нло и тн.затова те питам
Здравейте на всички и поздрави ! Аз съм виждал НЛО . Когато за първи път видях НЛО беше след безбройни опити и медитация за свързване с друг разум, знаех, че има някакъв разум но не знаех какво точно представлява той. Както и да е, когато медитирах нищо не излезе никой не се появи, нищо абсолютно, но мина известно време и най -неочаквано в небето над мен забелязах нещо много странно просто светеща оранжаво-жълта точка която правеше хаоттични движения на много голяма височина. Сигорно нямаше да обърна внимание ако за едно мигновение не почуствах скованост в цялото тяло и в езика и нищо неможех да кажа. В този момент разговарях с приятел, той продължаваше да говори и гледаше на друго място, а аз със всички сили се опитах да кажа: "Виж НЛО" и така около 10-15 секунди.Да, как то можете да предположите успях да продумам едва когато НЛО се бе скрило от погледа ми. Но въстановяването на гласът ми беше ужасно бавно и прозвуча някак си деело и провлачено. Ние хората изглежда имаме генетичен старх, към нещо в космоса, защото след тази случка ми се наложи да будувам много нощи.
-
trakiika222
Започвам да се чудя защо някои хора са се регистрирали тук,и защо е това пълно мълчание ,форумите обикновено са за да се разменят мисли идеи факти и тн.Не бойте се,няма да ви дърпаме думите с ченгел от гърлото,четете си и хич не си правете труда да пишете нещо.Аз по тих образно казано форум не бях виждала,Хм,виждам че не съм единствената забелязала този факт.....