Отвличания от НЛО - какво е положението у нас?

Аватар
khanor

Отвличания от НЛО - какво е положението у нас?

Мнение от khanor »

Това е, една изключително интересна (поне за мен) тема и наред с другите неща мисля, че не трябва да се подценява.
Ще цитирам д-р Джейкъбс, един от водещите изследователи в тази област в САЩ:
"It is the abductees themselves who have the answers to questions about alien intentions."
(Самите отвличани са всъщност тези, които имат отговори на въпросите отностно намеренията на извънземните)
Какво ви е мненито изобщо по тази тема?
Какво смятате, че е положенито у нас - и относно отвличанията и отностно изследванията на това?
thewitness

Re: Отвличания от НЛО - какво е положението у нас?

Мнение от thewitness »

На въпроса дали има отвличания на жители от земята, има. Вярно е.
Има ли подобни отвличания на българи в България е трудно да се определи за сега. Защо?
Защото повечето от твърдящите, че са били жертва на отвличане е фолклор, желание за известност, или обект на особено внимание.
"Отвлечените" и повечето "контактьори" се самоопределят като "избрани" и "месий' на чужд разум, в тази "избрана общност" разбира се влизат "биолечителите и маговете".
Дали българите гледат повече фантастика и това повлиява за "събуждане" на "Екстраординарните" им способности или добра възможност за ибиване на комплекси е тема за големи дискусии.
Ако разглеждаме класическите случаи за отвличане от извънземни и при това доказано по-най авторитетен начин лично на мене ми става ясно, че в никой от известните случай не се споменава, че отвлечените са извънаредно специални и говорители на извънземните.
Отворен съм за разумна дискусия, но не и за истерични твърдения.
Аватар
khanor

Запис на отвличане...

Мнение от khanor »

В youtube се намира един интересен запис, за който се твърди, че показва как се осъществява реално отвличане.

http://www.youtube.com/watch?v=-LwW-knpJ2g

Отвличането всъщност е... изчезване... с последващо появяване.(!?)
Аватар
khanor

Мнение от khanor »

thewitness написа:Има ли подобни отвличания на българи в България е трудно да се определи за сега.
Да, има. Даже в един от много добре документираните случаи става въпрос точно за показаното по-горе "изчезване" (пред свидетел/и).
Аватар
khanor

Мнение от khanor »

Най-накрая намерих и точно къде е описано. Цитирам:
"...но запитах:
- Видяхте ли изчезване?
- Да, отговори веднага жената. - Следващия път стана пред очите ми. Бяхме решили отново да тръгне на училище и я водех натам. Е, не за ръка, все пак е голяма. Вървяхме по пуста улица, ако не се смятат няколкото деца с чанти пред нас. Елица вървеше пред мен и неочаквано сякаш се стопи във въздуха, изчезна. Развиках се, а децата казаха: "Ей сега беше тук"."

"Българските аномалии", Димитър Делян, Литера Прима, с.12.
Това се е случило преди 20-тина години...
Публикувай отговор