Пилот, обкръжен от НЛО, се бори да запази контрол

west003
Мнения: 2527
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Пилот, обкръжен от НЛО, се бори да запази контрол

Мнение от west003 »

В обширната сфера на срещите с НЛО малко са историите, които пресъздават интензивността и интригата на преживяното от Карлос де Лос Сантос във въздуха. На 3 май 1975 г. това, което започва като рутинен полет, се превръща в променящо живота преживяване, което завинаги ще преследва този пилот от Мексико.

Изображение

Един обикновен ден с необикновен обрат

След като сваля пътници в пристанищния град Зиуатанехо на тихоокеанското крайбрежие, Карлос лети със своя Piper pa-24 Comanche обратно към Мексико Сити. Небето било чисто и видимостта перфектна. След около час полет на височина 10 000 фута Карлос забелязал сив обект без крила, който се носел до самолета му. Но това било само началото.

Изведнъж се появили още два подобни обекта - един вдясно и друг направо пред него. Този отпред бързо се гмурнал под самолета му и за шок на Карлос той усетил трясък. Обхванало го страх, тъй като осъзнал, че обектите по някакъв начин контролират самолета му. Въпреки усилията му, контролите на самолета не реагирали, а последния започнал ужасяващо издигане.

Битка за контрол

Преминавайки границите на въображението, тези неидентифицирани летящи обекти сякаш са превзели управлението на "Пайпър". Карлос с ужас наблюдавал как щурвала се движи сам и кара самолета да се изкачва опасно близо до максималната си височина. Дишането в кабината ставало трудно, а опасната височина заплашвала да доведе до разбиване на самолета.

Трескавите обаждания на Карлос на "Мейдей" (Помощ) обрисували ужасяваща картина. Той описва мистериозните обекти, които заобикалят самолета му, и моли за помощ, но кулминацията тепърва предстои. Когато наближил планински район, обектите внезапно се отделили и се насочили към вулкана Побаката Педал, оставяйки Карлос да се бори със самолета, който отказвал да се подчини.

Изпитание на летището

Възстановяването на контрола е само първата част от изпитанието на Карлос. Срещата с НЛО е засегнала шасито му, което е направило спускането трудна задача. Благодарение на своята устойчивост и бърза мисъл той импровизира с помощта на отвертка, за да принуди лоста на шасито да се спусне. След няколко напрегнати момента и многобройни обиколки на летището Карлос успява да се приземи безопасно.

Тази невероятна драма във въздуха можела да се превърне в поредната отхвърлена история за НЛО, ако не била една завладяваща подробност: мексиканският контрол на въздушното движение също бил проследил тези необясними обекти и предложи на Карлос жизненоважно потвърждение.

ВИДЕО: Древни извънземни: пилотът е заобиколен от летящи чинии и губи контрол (сезон 19)


Последиците от тази драма на голяма височина са също толкова смразяващи. Карлос се сблъсква не само със скептицизма на една трудно убедима общественост, но и със скрити заплахи от страна на загадъчни фигури. Тези "мъже в черно" се приближавали до него два пъти, като го призовавали да запази мълчание за близката си среща. Дори когато се кани да обсъди преживяването си с известния изследовател на НЛО Джей Алън Хайнек, Карлос е посрещнат с предупреждения.

С времето обаче Карлос проговоря. Неговата история е една от най-невероятните срещи между авиация и НЛО, която показва тънката граница между вярата и скептицизма, разбирането и мистерията. Докато Карлос оцелява след срещата си, други пилоти се сблъскват с тежки последици, повдигайки въпроси и подхранвайки дебати в сферата на извънземните срещи.

Този интригуващ разказ от небето над Мексико, макар и пренебрегван в САЩ, служи като напомняне, че понякога небето крие тайни, които не можем да разберем.

Източник: www.latest-ufo-sightings.net/
Публикувай отговор