Какво ми разказаха

trakiika222

Какво ми разказаха

Мнение от trakiika222 »

Имам един приятел,украинец който живее тук,един ден си говорим,той е начетен,и стигаме до нло и пришълците.Та от дума на дума ми каза следното„Ако искаш ми вярвай,все ми е едно,но знаеш ли кой е първия ми съзнателен спомен от малък,който помня до ден днешен,как съм в кревата си,изправен съм,и се държа за решетката на леглото,няма никой при мен,само виждам две огромни очи,скосени,като форма на бадем,воднисто сиви,втренчени в мен,нищо друго,не чувствах страх,имаше и някаква светлина около тях,само това.”След години говорел с майка си ,не за това,просто за детството му,и тя му разказва„Беше щуро дете,седеше в креватчето сочеше с пръстче нагоре и казваше„мама,очи”.Щях да се гръмна,казва той,не знам какво съм видял,но го сънувам до ден днешен.И така.След време чета разказ на човек който е бил лице в лице с пришълци, не знам ,май французин,той обяснява че имали огромни очи воднистосиви.Руски младеж също ги е виждал,описва същества с огромни глави и очи размито сиви на цвят,но ги е видял наред с други,различни на вид същества.Досега нямам основание да се съмнявам в негови думи,и едва ли ще имам,той не е от тези които ще си измислят ей така.Та така.
Публикувай отговор