Писмо от умрял

trakiika222

Писмо от умрял

Мнение от trakiika222 »

За писмо не знам,но знак от отишъл си човек получих в деня на погребението му,7 часа след това...трябва да кажа получихме,не бях сама.Чувала съм,че починалите могат да се свързват с близки чрез електроенергия,само до 40 ден след кончината си.Вярно излезе.Няма да навлизам в подробности,само ще кажа,че това се случи,и че преди смърт има знаци които показват че това наближава,и при хора млади и в цветущо здраве,а преди това цяла година сънувах че ми падат зъбите,сънуваше го и покойният..Мисля,че душата съществува и след смъртта на физическото тяло тя за известно време е с нас тук.Аз лично не съм човек който лесно се лъже,а що се отнася за въобразяване-абсурд,не може да стане.Човек има много силна връзка с тези,с които е кръвно свързан,не знам дали при всеки е така,но такива хора усещат ако нещо се случва с другия,ако ще да е на хиляди километри.Има нещо повече от петте сетива,има и шесто,което е упорито отричано от някои,но го има.Човек не е само тяло,има още нещо,но не знаем или сме забравили къде да го търсим.И трябва да се знае,че там някъде човек се изправя сам срещу себе си,и срещу голата истина,не можеш да излъжеш,ще даваш сметка за всяко свое действие,няма измъкване,ако тук няма съд,там ще има,ти очи в очи със себе си...Писмо не получих,но ми дадоха знак че човека,т.е душата му беше още тук.Даваше знаци чрез електроенергия,споменавах ли името,всичко започваше да присветка,няма случайности.
nadiapopova

Re: Писмо от умрял

Мнение от nadiapopova »

Истина е...До 40-тия ден се случват доста странни неща. Не знам дали след това душите отиват на друго място или пък изгубваме способността си да ги чуваме. Покрай мен последните години измряха много хора и честно казано до 40-тия ден беше някакъв ужас. Работих в заведение, което имаше супер готин шеф, който почина внезапно. Целия персонал ни беше страх да оставаме сами в заведението, защото се случваха много странни неща.
Публикувай отговор