Здрасти Нестор,много ясна снимка,вади очите че "виси"на място и след време тръгва и се скрива,имам чувството че мен и теб ни наблюдават

пилотиращите ги.Мислиш че имат нещо общо с трусовете тия светлини....от друга страна са много високо,онези преди трус са близо до земята,хм,знам ли.Имаше много силен трус в Турция преди,и един свидетел разправяше ,че преди труса се чули мощни взривове и тътен от морето,и камъните почернели водата завряла и от нея излетели цитирам"дискове" и адския трус започнал.В случая май става въпрос за авария довела до ад,а тези летящите светлини,нали си виждал как се въртят около вулкани,метеорити и епицентри,според мен са сонди,явно знаят къде какво и се събират да наблюдават или друго,но не мисля че ги предизвикват..поне в голяма част от случаите,и аз забелязах че има ли природен катаклизъм"тези"се появяват,но по скоро наблюдават,или мислиш че предизвикват бедствия нарочно?Не знам,нещо не се вързва,предвид други наблюдения..Следя нещо и искам 100%да се уверя че е така,и тогава ще си изложа теорията

В Провадия се поразтресе след Вранча(опазил ни Бог че помня труса от 78г като днес)