НЛО над Кипър - 27.09.2013

west003

НЛО над Кипър - 27.09.2013

Мнение от west003 »

Авторът на клипа забелязва странна светлина докато се разхожда в квартала, където живее. Това се случва на 27.09.2013 г. привечер. Първоначално мисли, че наблюдава самолет, но разбира че не може той да си сменя цветовете докато лети. Цялото наблюдение продължава около 5 мин., но заснетото е около минутка.

Аватар
nestorbg55

Re: НЛО над Кипър - 27.09.2013

Мнение от nestorbg55 »

По скоро обекта си сменя посоката от колкото цветовете. Няколко случая съм имал когато самолет ме подвежда и изглеждаше по подобен начин. Понякога когато самолет прави прави заход към летището докато му се освободи коридор за кацане пуска аварийни доста мощни (немигащи) сигнални светлини, прави захода и когато мине през пресечната точка на видимото поле изглежда че рязко обръща посоката, след което пуска стандартните мигащи светлини. Така че съм се разочаровал няколко пъти :? Ха казвам си - НЛО, вдигам да снимам, а то се размига както си мига самолет в последствие :( Така че за да ме накара да мисля за "натурално" НЛО сниман обект (който не съм лично видял) трябва на кадрите да си смени няколко пъти посоката (ако е рязка смяната - по навежда към НЛО), и ако не е хванато началото на появяването му, поне да е снимано изчезването му от видимото поле (ако не свърши паметта на камерката разбира се :D
trakiika222

Re: НЛО над Кипър - 27.09.2013

Мнение от trakiika222 »

Срещу нас по 50 пъти на ден го виждам същото нещо :)
Публикувай отговор