"Добър ден!
Казвам се Гергана и съм родом от Смолян, но живея със семейството си в София.
Аз видях,че се публикуват интересни статии на темата за извънземни и реших да пиша, защото мисля, че нещо странно се случва с 7 годишният ми брат. Аз мисля, че той е бил или все още е отвличан от извънземни.
снимка от интернет:

Знам, че ви звучи много откачено, но ето какво се случи.
По принцип всяко лято аз и брат ми отиваме в едно село около Смолян при баба и дядо. (Не искам да казвам кое, дано не е проблем).
Това лято брат ми отиде първи, защото аз останах за да кандидатствам.
Отидох Юни месец и той се държеше странно. Баба ми каза, че често бълнувал за някакви странни неща.
Една вечер стояхме на двора и го видях да стои и маха към небето. Погледнах нагоре и там имаше една много ярка звезда, която се движеше много бавно. Попитах го какво прави а той каза, че поздравявал приятелите си.
Докато дойда аз, той е спял сам в стая, но след това спим двамата. Няколко пъти ми се присъни, че стаята е осветена от светлина и чувам гласове, но не можех да се обърна.
Аз съм гледала филми за извънземни. Един ден седнах за да поговоря с него и той ми каза, че негови приятели от небето идвали за да го вземат и повозят с небесна кола. Не помнел много, но били много мили и му харесвало. Описа ми ги точно като стандартният вид, който е всеизвестен. С големи глави, бадемови очи и нисък ръст.
Доколкото прочетох в интернет трябва да му тече и кръв от носа, но той каза, че това не се е случвало. Надявам се и да не се.
Реших да пиша и защото преди няколко дни намерих картини, които е рисувал това лято. Стресирах се много силно, защото изобразяваше точно такива същества, а фона зад тях беше стаята в която спяхме. Имаше и такава на която бяха в двора ни.
Говорих с родителите си и им разказах какво е станало и какво мисля аз. Те споменаха, че ще се консултират с психиатър, но сякаш не ме взеха много на сериозно.
Благодаря ви, че ми позволявате да споделя това и се надявам на съвет от ваша страна.
Хубав ден!"
Източник: http://www.secretbg.com