Триъгълник от светлини, забелязан над Илинойс, САЩ

west003

Триъгълник от светлини, забелязан над Илинойс, САЩ

Мнение от west003 »

Жителка на Илинойс стана свидетел на нещо, което засега остава необяснимо. Става дума за триъгълник от светлини, който според нея е бил с размерите на футболно игрище и не е издавал никакъв звук, а тя разполага с видеозапис, който доказва това.

Националният център за сигнали за НЛО публикува този случай, станал в Сентралия, Илинойс, в ранните сутрешни часове на 28 август 2026 г.

Изображение

Ето някои от точните й думи за това, което е видяла, споделени в нейния доклад като очевидец:

„Разхождахме кучето си в 5:30 сутринта на 28 август 2026 г., след лунното затъмнение при пълнолуние. Гледах към небето, възхищавах се на звездите и видях нещо, което ми се стори като 3 много ярки звезди, разположени в триъгълник на юг. Стоях и гледах няколко секунди, преди да осъзная, че и трите „звезди“ се движеха бавно на юг в синхрон и разбрах, че всъщност са светлини. Направих снимка (нощният режим на телефона ми имаше 3-секундна експозиция и се опитах да държа телефона възможно най-неподвижно), а след това заснех 20-секундно видео.“

Тук можете да видите снимката и видеото й. Гледах го и изглежда като блед черен триъгълник с 3 светлини, като най-ярката е в горната част. Може да се види как обектът бавно изчезва от погледа, докато тя записва видеото. Това е странно.

https://nuforc.org/sighting/?id=200644

В доклада си тя допълва, че е запалена наблюдателка на небето и въпреки че се намира на разстояние до 60 мили от военновъздушната база „Скот“, никога не е виждала обект, който да изглежда така и да не издава никакъв звук. Досега не съм чувал никакви обичайни обяснения нито от военновъздушната база „Скот“, нито от някое друго регионално летище. По дефиниция тази жена от Сентралия, Илинойс, е станала свидетел на НЛО.

Източник: https://khmoradio.com/ixp/463/p/centralia-illinois-triangle-lights/
Публикувай отговор