Интервю на проект "Камелот" с д-р Пийт Питърсън с много информация за предстоящите политически и икономически събития и настоящия световен ред, както и странни събития в живота му.
О Боже,ами той откри топлата вода!Само дай поле за изява на някои хора и те буквално започват да си вярват.Тук освен неща които отдавна се знаят и първооткривателите им са от миналите векове,и абсолютни фантазии изсмукани от филми които всеки е гледал и измислици на лумпени друго не видях.Нищо ново нищо уникално нищо което да не сме чували вече,все едно гледам филм с еднакъв текст казван от различни актьори.Но само за едно е абсолютно прав,че хората затъпяват.Значи много ми става весело като се появи някой и рече,сега ще видите и чуете уникални неща,в този филм единствено Едикойси ще направи шокиращи признания за това какво става на планетата ни,и в следващите часове" в най добрият случай"пред теб се излива словесна дрисня гарнирана с откачен поглед и усмивчица тип "аз какво знам идея си нямате"Какво да правиш,Американци.