Странните светлинки

trakiika222

Странните светлинки

Мнение от trakiika222 »

Значи преди години,деветдесет и шеста.Наш приятел една вечер застанал отдолу готвейки се да свирне,така правеше,под прозореца където сме ние,и видял цитирам-"Ами някакви светлинки се движеха пред прозореца,малки,като огънчета на цигари,много много,движеха се насам натам ,в кръг се въртяха,и аз си помислих че Т.(съпругът ми) пуши на прозореца,ама колко цигари?Абе загледах така пердето спуснато,значи никой няма,гледах гледах,и накрая изсвирих,и те изчезнаха"Тогава наистина човека не се качи,и на другият ден го разказа.Сега за него,той е такъв особняк,такъв скептик,каквото и да му говорите ще каже"айде не ме занимавай с щуротии"абсолютно не вярва ни в призраци ни в духове ни в извънземни и светлинки,просто той ти съобщава само това което е видял лично с очите си,и не си прави труда да търси обяснения,още си е такъв.Чудихме се какво може да е, питахме" абе да не са светулки е аз казва няма ли да позная че са светулки,да не съм луд червено бе човек",и тогава аз си спомних за моята приятелка от моя блок,тя ми е комшийка,какво ми каза веднъж,но си замълчах.Беше 90 или 91г,тя е с майка си в една стая брат и спи в друга,посред нощ,цитирам-"Събудих се ама много жадна,и тръгвам към кухнята(там където е тя се излиза следва бая дълъг коридор и отстрани кухнята) ,отварям вратата,още не съм направила и две крачки и виждам срещу мен идва светлинка,червена като огънче на цигара, въртеше се във въздуха все едно въртиш цигара, бавно,идваше все по близо и накрая спря пред мен на педя пред очите ми,стоях като парализирана докато идваше към мене,косата ми настръхна,като бясна влетях обратно и така тряснах вратата че майка ми почти падна от леглото,светна и се развика да не искам да падне блока,ами нищо не казах,сърцето ми биеше като лудо."Въпросното момиче също е абсолютно много сериозна,и не би си позволила да си измисля,толкова беше паникьосана,на другата сутрин веднага дойде горе в нас и ми разказа,няма да забравя как изглеждаше.След случката тя не смееше да излиза нощем от стаята.Те имаха в коридора фризер,и той има индикатор светещ в червено,и тя казва че даже си помислила че фризера се движи,но това дошло пред очите и.Това е,нямам обяснение какво е.
Публикувай отговор