Търсача на неизвестното Иван Иванов, живеещ в САЩ е създател на страницата във Фейсбук UFO Disclosure Bulgaria (НЛО Разкритие България). Следващото интервю е за настоящите неща и предстоящи събития, с които той се занимава.

– Иване, здравей и как си? Какво ново на големия континент за НЛО?

Благодаря, добре съм. Ами почти всеки ден нещо се случва, нови неща се получават. А всяко ново разкритие хвърля светлина и яснота за необяснимите за много хора явление НЛО, например.

Знаеш от Досиетата Х, специален агент Мълдър от ФБР на стената в офиса си имаше картина с НЛО и надпис: Аз искам да вярвам. И често се споменаваше, че истината е някъде там. Всъщност истината вече е тука на земята. Само хората трябва да си отворят очите и съзнанието за да възприемат новите истини за света и космоса. Да открият себе си и да намерят мястото си на Земята и Вселената.

Аз се опитвам да превеждам материали на български, обаче ми е невъзможно да превеждам всичко. Понеже аз съм зает с работата ми а и тези нови неща идват непрекъснато, както вече казах.


– Зная, че проучваше Скин Уалкинг Ранч, какво стана там?

– Това за последните 20 г. е едно от най-охраняваните места след Зона-51 в Невада. Преди да придобие такава голяма популярност ранчото се е казвало Ранчото на Шерман.

Семейство Шерман са го притежавали, но поради зачестилите паранормални дейности и главно обезобразяването и изчезването на крави решават да го продадат и получават много добра оферта от Корпорацията на Робърт Бигалоу.

Не е тайна, че Бигалоу също понякога участва в проекти на Правителството на САЩ и по-специално на ЦРУ. Интереса на военните е много голям към това ранчо и те закупуват техника за 20 мил. долара, която и в момента функционира, но вече ранчото е в ръцете на нов собственик и за сега името му се пази в тайна.

Лично аз мисля, че собствениците сега са няколко и разбира се с участието на Пентагона. Освен охранителната техника има и 24 часова въоръжена охрана /войници от специалните части/.

На мен ми беше обещано, че ще ми се осигури достъп в ранчото при единственото условие, че няма да внасям, камери и всякаква техника за видео и аудио записване. Аз съм се съгласил с това условие само изчаквам момента да дойде и да бъда въведен.

Това, което съм чувал от хора, които участват в някои от проектите експерименти на военните, е че това място е като жив организъм, който се задейства от някакво интелигентно същество от някъде за определено време и след време не действа и е съвсем обикновено ранчо без никакви необикновени проявления. Но когато заживява буквално се виждат портали във формата на кръг и от другата страна през кръга се вижда нещо съвсем различно от пейзажа наоколо. Появяват се сфери с различни цветове, НЛО, странни животни непознати за нас, чуват се гласове на хора, но не се виждат хора и т.н.

Аз успях да достигна до портала от където започва охраняваната зона и снимах кратко видео и направих няколко снимки.

Разговарях с местните жители. Те са индианци от племето Ют. Всъщност това е техния резерват. Освен щатската полиция на Юта те си имат собствена полиция. Живеят се в къщи, а не в палатки /вигвами/. Пазят си традициите, които смятат за свещени. Не се доверяват лесно на странници и не споделят вярванията си с бледоликите, защото са свещени.

Имат респект към свещените си места и там бял човек не може да отиде по легален начин освен ако не е поканен.

Аз получих покана от главния старейшина на Ют и при следващото ми ходене ще мога да снимам и да посетя някои от тези места.

При произнасяне на Скин Уалкинг Ранч индианците настръхват и не желаят да говорят.

Каква е причината?

Някои индианци от Навахо имали знание за това как човек да приема животинска форма, да се преобразява. По време на Втората Световна Война военните са използвали индианци с това знание, за да разузнават разположението на немците.

Тази способност за преобразяване може да се използва и с последиците на тъмната страна на умението. Буквално се казва, че е черна магия за сплашването или наказването със смърт за отмъщение на човек от същото или друго племе.

Такава смърт не може да се разследва, защото криминологията не разполага с методика. Единствено индианската полиция може да разследва в такива случай.
По тези земи наоколо са наблюдавани често НЛО и сфери с различни цветове.

Иван Иванов на международна НЛО конференция пред ноември 2017 г. заедно с Клифърд Стоун и съпругата му Хан


– Добре, а този слух за международна НЛО конференция през 2021 г. ще потвърдиш или отхвърлиш?

Да, истина е. Имам екип в САЩ, който подготвя конференцията. Направили сме списък с 12 имена, които ще поканим. Ще им пратим договори за участие и ще видим, кой ще потвърди. Тези хора са много търсени по международни форуми за НЛО да бъдат говорители.

Смятам, че това ще е като бомба за българската публика, защото е ново и защото е истина и защото се надявам българина малко повече да се ограмоти след тази конференция. Живели сме и живеем с догмите на една отминала епоха, която не дава много обяснения или няма обяснения за много непознати проявления в нашата природа.

Е, май дойде времето това да се промени.

Конференцията ще бъде в София през септември 2021 г. за три дни. – петък, събота и неделя закриването. Програмата ще е много натоварена. Ще се говори предимно на английски. Предвидили сме около 20 слушалки за не говорещите английски. Ще се излъчва на живо по интернет така, че да могат много хора по света да я наблюдават.

Очакваме много посетители от Англия, Турция, Австрия и Германия. Местата ще са ограничени около 500 човека.

Ще се изготви страница за конференцията и всеки който се интересува ще може да си купи билет за посещение предварително. Ще има и малък базар със сувенири, тениски, стикери, плакати с извънземни и надписи с UFO Disclosure Bulgaria.
Нашия приятел Петър Симеонов ще бъде бъде специален гост и ще представи свой филм.

Ами това е общо взето.