15 октомври 2010 г.

Над Източен Ел Пасо тази вечер в небето светлините бяха повече от необичайни. Това е запис направен от фотографа Рей Морено.
Една светлина се спуща от небето, но после неочаквано се разделя на две, дори на три отделни светлини. За момент тези обекти изглеждат като замръзнали във въздуха. После се появява четвърта светлина и се разделят в странна конфигурация, и накрая всички изчезват.
На редакционния телефон на ТВ „Канал 9″ са получили много обаждания на граждани от Североизточната и Източната част на Ел Пасо. Всички искали да знаят какво става. Много хора описват наблюдение на светлини и всички били почти еднакви. Някои предполагали, че е падащ самолет, други, че е хеликоптер, трети, че прилича на НЛО.
Ако искате да се почувствате изненадани обаче, вижте внимателно видеоматериала заснет 2 дни преди това. Над небето на Ню Йорк в квартала Манхатън хората замръзват по улиците и наблюдават три светлини по обяд. Ако наблюдавате внимателно, се вижда че тези три светлини се разделят и се нареждат в конфигурация. Сега сравнете едното с другото видео. Едното от Манхатън, другото от от Ел Пасо. Не изглеждат ли буквално еднакви?

Автор: Иван Иванов, САЩ