от Линди Тъкър

Беше късно през нощта на 3-ти март 1975 г., когато моя свят започна да се променя. Живеех в малко градче в югоизточно Онтарио, Канада, бях на втория етаж в къщата ни, четях книга в леглото и около 23.30 ч., някаква странна мисъл дойде в главата ми; че аз трябва да слезна долу и да изляза през задната врата на къщата за да видя нещо. Така, че аз си навлякох набързо пижамата, слязох на долния етаж, отворих задната врата и там видях на хоризонта, три брилянтни светлини. Просто си стояха… и бяха огромни.

НЛО светлини
НЛО светлини

След няколко минути се обадих на съпруга ми и на съседите, които си бяха у дома и гледаха телевизия. Те дойдоха и наблюдавахме заедно светлините. Гледахме това явление около 20 минути и все още не можехме да си обясним какво виждаме. По това време трите светлини се обединиха в едно и нещото започна да пулсира със силна светлина. После изчезнаха.

Мина седмица и аз почти бях забравила за странното явление, когато отново в главата ми се появи мисъл, че трябва да отворя задната врата на къщата и да видя нещото. Преди да се случи това, аз бях в кухнята и миех съдовете, така че си подсуших ръцете и излязох отзад в двора. Там имаше няколко светлини, които пулсираха в различни цветове и формираха ъгловидни и триъгълни форми и движения на небето. Те се обединиха в едно, пулсираха със светлина за кратко, отново се разделиха и изчезнаха.

НЛО светлини в небето
НЛО в нощно небе

Каквото и да беше това, сякаш ми внушаваше по кое време на следващата вечер ще се появи. Аз предупредих съседите за да знаят кога да дойдат и да не пропуснат момента, когато представлението щеше да започне. В уреченото време чухме някакъв особен чуден металически пиукащ звук, много наподобяващ звук като на подводница… силен и пронизващ. Усещахме нощния бриз, когато скоро след това се състоя близката среща с въртящ се диск (около 9 метра в диаметър) със светлина на върха на купола. Аз и съседите ни често излизахме навън да изучаваме тези светлини и звуци, на които бяхме всички свидетели.

Особено след тези срещи живота ми се промени напълно. Чувството от срещите беше като, че си сложил пръста в електрическата фасунка, защото от този момент аз можех да чувствам или да разбирам неща, на които преди не съм обръщала внимание. Разбирах, че сега имам способността да предвиждам събития и се чувствах, сякаш съм се пробудила.

НЛО светлина
нощна снимка на НЛО

Телепатичните контакти със светлините ставаха както при игрите със светлинен лъч с котка, никога не се изморявах да играя тази игра. Необясними неща започнаха да се случват покрай мен. Аз чувствах някаква пси-енергия наоколо. Телефона се изключваше и някакви странни звуци преминаваха през кабелите, часовника спираше когато погледна към него. Когато използвах фотоапарата си марка „Полароид“ се получаваше двойно експониране, батериите се изтощаваха необичайно бързо.

Лампи, касетофони, радио и подобни уреди се включваха без да съм ги докосвала, алармата на часовника се включваше когато си поиска, стрелката на компаса се въртеше във всички посоки, когато го държах в ръката си. Имах смазващо главоболие сякаш съм под някаква наркоза. Получавах нещо като зачервяване или изгаряния по кожата всеки път, когато се опитвах да се приближа по-близо и по-близо до светлините, които определено имаха някакви мистични необясними за мене сили.

Спомням си, че една нощ се приближих до една силно излъчваща светлина и топлина лимонено-оранжева сфера с диаметър около 1 метър. Почувствах, че това тяло имаше чувствителност.

При друг случай, с мъжа ми пътувахме и бяхме последвани от светлинно кълбо в продължение на повече от 10 мили (около 16 км.). Изпреварваше колата ни и винаги си сменяше посоката, когато и ние сменяхме посоката с колата. Спряхме и излязох навън. Може би за минута, кълбото изпулсира веднъж със силна светлина и изчезна.

Второто, често се чувствах сякаш, че живея между два свята.
Близо до къщата имахме нива с царевица. Една сутрин забелязахме, че всяко стъбло от царевицата е извито и приведено настрани. Открихме това случайно, защото ходихме веднъж седмично да си наберем прясна царевица за вечеря. Нито е имало буря, нито силни ветрове. Решихме, че може би кравите на съседа са минали през нивата.

След 15 години видяхме същото в царевицата и тогава решихме да разгледаме с хеликоптер пораженията. За учудване на всички в нивата ни с царевица сякаш някой или нещо беше направил картина от окръжности и знаци, при това нито едно от стъблата на царевицата не беше прекършено, продължаваха да си растат, но в друга наклонена посока.

кръгове
кръгове в царевична нива

Решихме да се преместим. Напуснахме Канада и се преселихме в Америка, във Флорида, в малко градче, в отдалечен от съседи горист район. Случващите се събития с нас ни последваха и контактите продължиха, но по различен начин, и отново тези бибкащи звуци.

Реших да започна мое собствено изследване на всичко това. Присъединих се към MUFON /Обединена НЛО Мрежа/ и там срещнах невероятна група от професионалисти, които бързо ме ориентираха в посоката и аз намирах вече отговори. Разбрах, че тези „бипкащи” НЛО случаи са били забелязани още през 1960 до 1970 г. в определени райони, и тогава Военно Въздушните Сили (ВВС) са засекретили някои от тях.

Местата с такива проявяващи се НЛО са отбелязани над Северозападния Тих Океан, щатите Орегон, Алберта, Югоизточно Онтарио-Канада и горната част на щата Ню Йорк и това в продължение на много години.

Не само ВВС официално изследваха тези звуци и сигнали, аз също успях да направя 9 записа на звуците и сигналите и ги предадох на професор по въздушни и космически изследвания в университета в Остин, Тексас.

Въпреки, че ВВС не погледнаха сериозно на доклада, моето частно разследване доказа, че звуците и сигналите нямат земен или известен досега на човечеството аналог. Също така се появиха и други свидетели, които са чували тези „бипкащи” звуци и сигнали по радиото на къси и ултракъси вълни. Разбира се ВВС условно пропуснаха тези свидетели в официалния си доклад, без да имат конкретено и категорично становище.

Случаите с тези „бипкащи” НЛО потънаха в тишина за периода от 1962 до 1992 г.. Този вид на контакт с тези интелигентни същества в НЛО с нас жителите на Земята до известна степен оказа пробуждащо влияние сред обществото.

житни кръгове
житни кръгове

За пример, след срещата ми с д-р Стивън Гриър през 1991 г., няколко дена по-късно тези „бипкащи” сигнали са се чували у дома му в момента, когато започнал да разказва на жена си Емили за моите преживявания. Друг подобен инцидент се случи през 2002 г., когато посетих д-р Стивън Гриър у дома му в щата Вирджиния.

По същото време в стария ни имот в Онтарио, Канада в посевите се е появил кръг с логото на CSETI /Център за изучаване на Извънземен Разум/. Анализите от ечемичените посеви показват, че кръговете и знаците там са се появили в резултат на огромно силно въздушно налягане, което е огънало като перушина посевите, като и при това ги е запазило неповредени.

Експертът по почвите Питър Торел отбелязва: „Ако можехме да пресъздадем силата огънала тези посеви без да ги унищожава, на нас никога няма да ни се налага да наторяваме почвата”.

Също така се срещнах с Колин Андрюс през същия уикенд, когато се срещнах с д-р Гриър през 1991 г.. Всички ние постигнахме съгласие да си сътрудничим и да обменяме информация. Чрез усърдието на Колинс аз получих цялата информация за кръговете в посевите намиращи се в Северна Америка.

С моето самостоятелно проучване, направих карта с местата, където има проявления на НЛО с „бипкащи” сигнали и звуци. Колкото и да звучи невероятно на тези места и до сега се регистрират такива случаи с „НЛО“ звуци. При скорошни археологически разкопки беше открит древен храм на слънцето с датировка на 5000 г. в щата Алберта в близост до древни могили.

кръгове НЛО
Кръговете в нивите – дело на чужд разум?

Сега е лесно да напредваме с пъзела през всичките тези години. На нас ни струваше много усилия и труд да подреждаме фактите и да виждаме как едно по едно се получават потвърждения и много общи неща при изследванията. Сега със сигурност намирам много повече смисъл в изследванията, да се чувстваме като новопокръстени, пробудени и да изучаваме процесите на феномените около нас.

Вече имаме нова пътна карта за нашето израстване. И ако това е цялата енергия, трябва внимателно да я наблюдаваме и развиваме. Би трябвало да растем със съзнание и да не се страхуваме да изследваме неизвестното, защото от неизвестността бързо се приближава нашето настояще.

Аз вярвам и е разбираемо, че е възможно за нас да направим контакт, или да намерим начин да се развиваме съзнателно и това да ни отведе в развиването на позитивно бъдеще.

Lindy Tucker
PURE RESEARCH
PO Box 1555
Fairview, NC 28730
USA

Превод от английски:
Иван Иванов